15.08.2014 15:36

CEHIA, MAI APROAPE DE MOLDOVA

Ambianță europeană în centrul Chișinăului. Brandul berii Kozel a deschis astăzi oficial, primul local de origine cehă în afara țării. Acesta reprezintă în totalitate tradiția și cultura republicii Cehe. La eveniment a participat excelența sa ambasadorul Republicii Cehe în RM Jaromír Kvapil și Ministrul Agriculturii Vasile Bumacov.

Muzică live, atmosferă cehă, bucate alese și bere pe săturate. De toate acestea, au avut parte invitații de onoare care au participat la deschiderea oficială a primului local al brandului Kozel, deschis dincolo de hotarele Republicii Cehe. Prezent la eveniment, Ministrul Agriculturii Vasile Bumacov, a specificat că este foarte important ca să luăm exemplu de la reprezentanții Cehiei, deoarece este o școlarizare bună, cum să ne promovăm și noi produsele moldovenești.

Ambasadorul Cehiei la Chișinău, Jaromír Kvapil, susține de asemenea, că pentru Republica Cehă este foarte important să își extindă produsele la noi în țară, iar cât despre berea Kozel, aceasta stă la baza tuturor celorlalte mărci de bere.

Pe lângă berea veritabilă, localul mai propune și bucate tradiționale cehe. Reprezentanții localului susțin că bucătarii au fost instruiți special de o echipă de șefi din Praga.

SERGHEI DARADUL reprezentantul restaurantului: Atât bucătăria cât și designul a fost elaborată împreună cu reprezentanții cehiei. Am avut chiar și bucătari din Cehia, care au pus pe roate bucătăria restaurantului.

Specialiștii în marketing și PR de la noi, susțin că anume o astfel de atmosferă este formula de promovare și prezentare a unui brand cu adevărat valoros.

Localul ceh din inima capitalei, este un proiect realizat în comun cu compania Efes, iar investițiile totate au constituit mai mult de jumătate de milion de euro.

Comentarii