05.09.2014 15:01

CELE MAI PROFITABILE DEPOZITE BANCARE

Bancamea.md a efectuat un top al celor mai atractive oferte ale băncilor comerciale din Republica Moldova pentru depozitele la termen în lei, destinate copiilor sau pensionarilor pentru perioada 04 septembrie 2014. Aflați în continuare care bănci oferă cele mai mari dobânzi și pentru ce fel de depozite.

Astfel, în clasamentul depozitelor cu cea mai atractivă rată a dobânzii pentru 6 luni,
Banca Socială are un indicator de 8%, pentru depozitul Vacanță. Rata dobânzii este fixă. Nu se permit nici retrageri, nici depuneri de mijloace bănești.
7,3% este dobânda oferită de Unibank, la Standart+, care permite atât depuneri, cât și retrageri parțiale de bani din cont.
Iar Banca Socială prezintă clienților depozitele Aniversare 20 ani și Iarna, cu o rata a dobânzii 7,1%.

În top-ul depozitelor de 12 luni au intrat la fel depozitele Standart+ de la Unibank, cu rata de 9%, care permite depuneri și retrageri de mijloace bănești.
8,75% este dobânda oferite de Unibank prin intermediul depozitului Standart. Acesta permite depuneri suplimentare în primele 3 luni. Rata dobânzii este fixă și este posibilă capitalizarea dobânzii.

La depozitele Aniversare 20 ani și Iarna, Banca Socială oferă o rată a dobânzii de 8,6%. Depuneri de bani permite doar depozitul Aniversare 20 ani. Retrageri de bani nu permite nici un produs. Cele ma mari dobânzi sunt oferite la depozitele pentru 24 luni, băncile comerciale oferă:
10% pentru depozitul Aniversare 20 de ani oferă Banca Socială. Acesta permite depuneri suplimentare și permite capitalizarea dobânzii.
9,85% este rată oferită tot de Banca Socială prin depozitul Clasice. Aici nu se permit depuneri de mijloace bănești în cont.

Și într-un final, oferta Unibank, la depozitul Uni-Profit, cu rata dobânzii de 9,80% . Depozitul nu permite depuneri sau retrageri parțiale a banilor. Suma minimă de constituire: 10.000 MDL.

Comentarii