18.09.2014 12:44

CONCURSUL IDEILOR DE BUSINESS

Academia de Studii Economice din Moldova a lansat ediţia a zecea a concursului “IDEI de AFACERI” . În cadrul acestuia, studenții cu idei de afaceri au șansa de a câștiga premi bănești din fondul de premii de 70 mii lei și posibilitatea de a-și creea propriul business. La concurs se pot înscrie studenţi şi masteranzi ai Academiei, cu studii la secţia zi.

15 septembrie - 17 octombrie 2014 studenții se pot înregistra la concursul “IDEI de AFACERI” , iar desemnarea câștigătorului va avea loc pe 19 decembrie, după o perioadă de evaluare a business planurilor dar și de instruire a finaliștilor.
Potrivit organizatorilor, finaliștii vor beneficia de premii în valoare totală de 70 000 de lei și asistență pentru implementarea propriilor idei de business. Cele trei companii care vor fi desemnate câștigătoare vor primi câte un capital statutar de 5400 lei. Totodată, premianții vor deveni beneficiarii Incubatorului de Afaceri al ASEM și al Incubatorului Virtual al Studenților Antreprenori de Succes.
Concursul este organizat de Incubatorul de Afaceri al Academiei de Studii Economice din Moldova, în parteneriat cu mai multe companii și instituții din țară.

Comentarii