07.07.2014 13:01

CONTROALE ÎN PIEȚELE CAPITALEI

Începând de astăzi în piețile din municipul Chișinău vor fi efectuate controale fiscale. Un anunț în acest sens a fost făcut recent pe site-ul Serviciului Fiscal de Stat a Republicii Moldova.

Astfel, comercianții sunt antenționați să se conformeze benevol la prevederile legislaţiei în vigoare, şi anume, înregistrarea activităţii conform uneia dintre formele organizatorico-juridice în vigoare.
Potrivit Serviciului Fiscal de Stat, administratorii pieţelor ce activează în raza mun. Chişinău au fost chemați anterior să prevină şi să evite activitatea neînregistrată a persoanelor fizice. Organul de control a acordat un termen rezonabil pentru ca administrațiile piețelor să verifice toți comercianții care activează pe teritoriul pieţei subordonate.
Precizăm că verificările vor fi efectuate de reprezentanții Serviciului Fiscal de Stat în comun cu cu reprezentanţii Direcţiei generale, comerţ, alimentaţie publică şi prestări servicii a Consiliului municipal Chişinău şi Direcţiei municipale de Poliţie.

Comentarii