02.04.2015 13:15

Cum a fost preluat portul Giurgiulești. Noi detalii de la Bemol Retail

Toate acțiunile de preluare a Portului Giurgiulești au fost coordonate de către Thomas Moser, se arată într-un comunicat al companiei Bemol Retail. Reacția petrolistului vine ca răspuns la comunicatul de presă difuzat marți de Danube Logistics.

Toate evenimentele descrise în comunicatul de presă au fost coordonate nemijlocit de către dl. Thomas Moser, având calitate de conducător al Easeur Holding BV, Bemol Retail SRL, Danube Logistics SRL, de negociator din partea Easeur Holding BV cu societatea-creditor Credit Suisse, inițiator al așa zisei evaluări și creator al Danube Logistics Holding BV. Este cazul când alte comentarii sunt de prisos", se afirmă în comunicatul Bemol. Reprezentanţii companiei spun că, „respectând etica ce se impune în astfel de cazuri", nu va mai oferi alte comentarii la acest subiect.
Totodată, Bemol Retail consideră că orice afirmații ale părților în proces pot fi făcute publice doar după pronunțarea hotărârii judecătorești, întrucât până atunci acestea ar fi presiuni asupra instanței de judecată cu scopul de a influența mersul legal al procesului şi decizia instanței.

Amintim că zilele trecute Danube Logistics Holding BV a anunţat despre iniţierea, în Olanda, a unui proces judiciar împotriva Easeur Holding BV și a companiei fiice a acesteia, Bemol Retail SRL. Acesta este un răspuns la atacurile ostile de redobândire a controlului asupra societății Danube Logistics SRL, investitorul general și operatorul Portului Internațional Liber Giurgiulești.

Comentarii