21.08.2014 08:11

INSTRUIRE PENTRU PARTICIPAREA LA EXPOZIȚII

Promovarea propriilor mărfuri și produse este o artă care poate fi învățată. 10 agenți economici autohtoni, inclusiv din regiunea stângă a Nistrului au participat la traninguri de instruire privind prezentarea eficientă și atractivă a mărfurilor și ofertelor investiționale. Și asta pentru că acesți antreprenori vor participa cu un stand colectiv la Expoziţia internaţională de încălţăminte şi articole din piele, care va avea loc în Polonia, în perioada 2-4 septembrie curent.

Experți de la Ministerul Economiei, Camera de Comerț și Industrie și Curtea de Arbitraj Comercial Internațional au instruit întreprinzătorii în ce privește oportunitățile oferite de liberalizarea pieței cu UE, standardele și cerințele acelei piețe, modalitățile de promovare a mărfurilor, precum și aranjarea standului. Agenții economici vor expune la standul colectiv al țării noastre diverse modele de încălțăminte pentru dame, bărbați, copii, precum și articole de marochinărie – genți, curele, portmonee, fabricate în Moldova. Despre aceasta a declarat şeful Direcției Târguri și Expoziții a Camerei de Comerț și Industrie, Marina Petrova. Participarea cu stand colectiv la Expoziția internațională este gratuită și se organizează cu suportul financiar al Uniunii Europene şi PNUD.
În prima jumătate a acestui an, alți 20 de agenţi economici de pe ambele maluri ale Nistrului au participat la expoziţii specializate în Germania şi Cehia, iar până la sfârşitul anului, alţi 30 de întreprinzători vor participa la expoziţii în Franța, România şi Bulgaria.

Comentarii