02.07.2014 16:52

SCANDAL LA TRANSPORTATORII AUTO

Scandal la transportatorii auto! 15 mii de carnete TIR au fost suspendate, afirma membrii fondatori ai Asociației Internaționale a Transportatorilor Auto, care au fost revocati din functii acum 2 zile, de catre membrii asociatiei AITA. Remanierile ar fi avut loc cu votul a 41 de asociati reali, din 52. Membrii revocati dar si cei mai nou instaurati, au puncte de vedere diametral opuse, dar sunt de acord ca acest conflict este unul de natură internă.

VLADIMIR PENDIURIN secretar general revocat al AITA: Ne-am adresat azi la procuratură, la MAI, și azi materialele noastre se aflăla Curtea Supremă. Așteptăm ședința de judecată finală prin septembrie, octombrie ca să punem punct acestei dispute.

AITA a fost fondata in 1992 și reprezintă interesele transportatorilor din Moldova în lucrul organelor de transport a Comisiei Europene Economice din cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite şi Uniunea Internaţională a transportului auto; menţine relaţii cu alte asociaţii naţionale. Presa scrie că AITA are la balanța sa active și societăți de milioane.

Comentarii