02.09.2016 08:46

Cine va reprezenta interesele Companiei „Air Moldova” pe piaţa turistică a Rusiei

Compania „Aviareps”, începînd cu 1 septembrie, va reprezenta interesele Companiei Aeriene de Stat „Air Moldova” – transportator naţional al Moldovei – pe piaţa turistică a Rusiei şi se va ocupa de promovarea serviciilor ei.

Informația a fost publicată de mass-media rusă, cu referire la Serviciul de presă al Companiei „Aviareps”, menţionînd că „Air Moldova” este o companie aeriană tînără, modernă, în dezvoltare dinamică, fondată în anul 1993, şi care a devenit membră a Asociaţiei Internaţionale a Transporturilor Aeriene (IATA) în anul 2004. O prioritate indiscutabilă a companiei aeriene este securitatea pasagerilor. În decembrie 2008, „Air Moldova” a fost inclusă în registrul transportatorilor cu certificat de securitate IOSA. Flota companiei este formată din Airbus A320 şi noi nave reactive Embraer 190.

Actualmente, compania operează curse sistematice de la Chişinău pe 25 de destinații spre Rusia și europene, dintre care trei zilnice la Moscova, pe aeroportul Domodedovo, şi una zilnică la Sankt-Petersburg.

“Air Moldova” este principalul transportator aerian al Moldovei, care leagă Chişinăul cu marile oraşe europene. Compania dezvoltă, de asemenea, fluxul de pasageri în tranzit între oraşele Rusiei şi Europei prin intermediul hubului său, situat pe Aeroportul Internaţional Chişinău. Infrastructura modernă a Aeroportului, poziţia geografică avantajoasă a capitalei Moldovei în Europa de Est, joncţiunile comode şi preţurile accesibile ale biletelor atrag cu fiece an la cursele “Air Moldova” tot mai mulţi pasageri în tranzit.

Se atestă o dinamică pozitivă a dezvoltării contactelor de afaceri dintre Rusia şi Moldova, volumul traficului între ele s-a majorat, în comparaţie cu anul 2014, cu 88%. Compania aeriană “Air Moldova” menţine imaginea unui transportator aerian sigur, care prestează pasagerilor servicii de calitate.

SURSA

Comentarii