14.09.2016 11:45

La Cernăuţi va avea loc forumul de afaceri moldo-român-ucrainean

Companii din Moldova vor participa la forumul de afaceri tripartit moldo-român-ucrainean, care va avea loc la 12-13 octombrie în oraşul Cernăuţi (Ucraina), comunică NOI.md.

După cum a comunicat Mihai Bîlba, vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei, scopul acţiunii este dinamizarea relaţiilor economice moldo-româno-ucrainene, identificarea posibilităţilor de promovare reciprocă a mărfurilor şi serviciilor pe pieţele ţărilor proprii, a potenţialului pentru desfăşurarea afacerilor şi crearea noilor sectoare de producţie, stabilirea de contacte directe de afaceri. În cadrul forumului antreprenorii vor susţine negocieri de afaceri în formatrul B2B.

Programul călătorie de afaceri a companiilor din Moldova la Cernăuţi prevede vizitarea expoziţiei agricole „Буковинская осень. Дары полей”, precum şi a ediţiei a XX-a a expoziţiei specializate „Букдерев 2016”, unde vor fi prezentate noi tehnologii şi utilaj pentru ramura de prelucrare a lemnului.

Ofertele de participare la călătoria de afaceri a companiilor moldoveneşti la Cernăuţi pot fi depuse inclusiv pînă la 5 octombrie.

SURSA

Comentarii