15.08.2014 14:26

ANTREPRENORII TINERI SE CONSOLIDEAZĂ ÎN UNIUNI

Comunicarea contează și în afaceri! De modul cum tinerii antreprenori vor reuși să își creeze o rețea de partneri și cunoștințe utile, contează întreaga activitate de viitor a acestora. În RM sunt două asociații de profil, JCI și Clubul Tinerilor Antreprenori care activează din toamna anului 2013 și a consolidat în jurul său peste 2 mii de persoane.

Unul dintre aceștia este Maxim Gaicovschii, în vârstă de 24 de ani. Acesta a pus pe roate o rețea specializată în încălțări ortopedice. Acesta are deja 4 magazine.

MAXIM GAICOVSCHII antreprenor: Am schimbat totul: de la logo până la cărți de vizită, amplasarea mărfii. O idee pe care am preluat-o de la speakeri a fost să adaptez magazinele la necesitățile copiilor, să nu le distrag atenția. Când mama probează încălțări, copiii să nu plângă.
Am amenajat mese pentru desen și proiectarea de filme pentru copii.

Fondatorul Clubului Tinerilor Antreprenori, Amir Roitman, afirmă că asociația pe care o conduce este deschisă atât pentru cei care au o afacere, cât și pentru cei care abia încep.

AMIR ROITMAN fondatorul Clubului Tinerilor Antreprenori: Venind la noi, te poți afirma și promova afacerea ta. Poți veni la o temă care te interesează. Avem evenimente gen master class, istoria de succes, unelte de succes, traininguri, unde analizăm diferite teme.

Clubul nu colectează taxe, dar prețul de participare este de 80 de lei per eveniment.

Comentarii