25.06.2014 16:26

Noi sancțiuni împotriva Rusiei

Camera de Comerț și Asociația Națională a Producătorilor din America sunt pregătite să se opună în mod public deciziilor președintelui Obama cu privire la introducerea a noi sancțiuni împotriva Rusiei.
Acestea intenționează să publice pe data de 26 iunie în mai multe ziare americane de prestigiu avertizarile că noile sancțiuni împotriva Rusiei vor afecta muncitorii americani și businessul, notează agenția rusă inosmi.ru cu referire la BLOOMBERG. Președintele rus Vladimir Putin a încercat să opună rezistență acestor sancțiuni. Astfel, el a cerut parlamentarilor din Rusia să anuleze decizia privind utilizarea trupelor ruse de pe teritoriul Ucrainei, iar ieri a mers la Viena pentru a da importanță tranzacției între exportatorul de gaz rus "Gazprom" și compania austriacă OMV.
În timp ce Statele Unite și Uniunea Europeană se limitează la sancțiuni limitate oamenilor de afaceri ruși și companiile asociate cu mediul lui Putin. președintele rus a amenințat companiile americane și europene, cu sancțiuni reciproce, mai notează publicația.

Comentarii