24.10.2014 12:02

REALITY SHOW-UL ”BUSINESS FACTORY” ÎNCEPE MÂINE

Mâine va apărea pe micile ecrane primul reality show din țară despre afaceri - ”Business Factory”.

MBC, în parteneriat cu compania ”Angry Business” îți va arăta că este posibil să lansezi o afacere care să genereze profit de cel puţin 10.000 de lei în doar 2 luni de la apariţia ideii. 5 tineri ambițioși vor fi instruiți de mentori specializați în domeniu, iar noi vom monitoriza fiecare pas întreprins de ei, ca într-un final, să vezi cum le crește cifra de afaceri în mod spectaculos. Acest lucru au reușit deja să-l demonstreze și foștii participanți ”Angry Business”.

Partenerul proiectului este comunitatea ce crează și dezvoltă afaceri ”Angry Business”. Aceasta are în spate o experiență de a transforma simplele idei de business, în surse de venit cu multe zerouri. Până în prezent ei au organizat 4 sesiuni de coaching - curs în cadrul căruia participanţii învaţă și implementează reguli esențiale pentru gestionarea eficientă a unui business.



Natalia Bolohan se numără printre cei 123 de antreprenori care fac parte din comunitate. Femeia de afaceri deține trei covrigării in Chișinău. Ea a decis să apeleze la cursurile ”Angry Business” pentru a adăuga eficiență afacerii sale. Într-un final, chiar s-a dovedit că tehnicile învățate acolo au fost extrem de utile pentru dezvoltarea companiei, iar venitul nu a întârziat să apară.

Dumitru Talmazan este un alt participant ”Angry Business”. El gestionează un salon de organizare a nunților și a diferitor evenimente. Cînd a venit la coaching cifra sa de afaceri era de 25 de mii de lei, acum este de aproximativ 50 de mii de lei.

Noi chiar dorim să vă arătăm că este posibil să dezvolți o afacere într-un timp record. Despre ”Business Factory” am anunțat pe 24 octombrie și în doar 7 zile s-au înstris în competiție 100 de curioși, la preselecție au fost acceptați 71, însă la fața locului au ajuns 30. Vedeți cu ce idei de afaceri au venit tinerii antreprenori, cine sunt cei șapte norocoși care vor trece prin fabrica noastră de business, mâine, cu începere de la ora 20.00 doar la MBC!

Cel mai bun businessman aveți posibilitatea să îl alegeți chiar Dvs, stimați telespectatori! Intnd pe site-ul www.factory.angrybusiness.md si votând pentru concurentul care credeții ca înregistrează cele mai bune rezultate. Favoritul publicului va fi premiat de sponsori.

Comentarii