15.07.2014 16:58

RUSIA SUSȚINE FINANCIAR REGIUNEA TRANSNISTREANĂ

Autoritățile autoproclamatei republici transnistrene continuă să primească ajutor financiar din partea Federației Ruse. De această dată, este vorba despre un ajutor financiar în valoare de 300 de milioane de ruble pentru achitarea suplimentelor la pensii.

Potrivit agenției transnistrene de știri, liderul de kla Tiraspol, Evgheni Șevciuk, le-a mulțumit colegilor din Rusia, pentru că nu uită de transnistrenii aflați în condiții deloc ușoare, pentru că acest proiect continuă și banii sînt alocați în continuare. Liderul de la Tiraspol a menționat că anterior au fost cazuri cînd ajutorul umanitar din partea Rusiei venea cu întîrziere, iar administrația de la Tiraspol era nevoită să acopere aceste cheltuieli din mijloace proprii. O asemenea situație s-a creat la începutul anului, cînd autoritățile locale au finanțat suplimentele la pensii din contul veniturilor proprii.
Rusia realizează proiectul privind acordarea ajutorului umanitar pensionarilor din regiunea transnistreană din ianuarie 2008.

Comentarii