28.09.2016 12:20

Expoziție-forum B2B — totul despre business și pentru business

Mâine, la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo, se va deschide Expoziția internațională specializată de produse şi servicii pentru afaceri B2B Expo, ajunsă la cea de-a IV-a ediție.

Forumul de afaceri este o platformă care reunește resursele business pentru proprietari și conducători de companii.

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2016, B2B Expo va reuni companii prestatoare de servicii diverse pentru întreprinderi, inclusiv servicii de consultanță (contabilitate, audit, juridice, HR, marketing); publicitate, design și promovare; totul pentru oficii și altele.

Programul amplu al B2B Expo oferă directorilor de companii, investitorilor, antreprenorilor începători posibilitatea de a discuta probleme cu care se confruntă mediul de afaceri și de a identifica soluțiile pentru depăşirea acestora, dar și de a participa la conferințe și seminare, susținute de speakeri renumiți din Moldova, Rusia și Statele Unite ale Americii. Astfel, Nicolai Karasiov, expert notoriu în domeniul expoziţional din Rusia, îşi va împărtăşi experienţa despre modalitățile de participare eficientă la expoziții, de obținere a rezultatelor dorite.

Una dintre direcțiile prioritare ale programului de afaceri B2B Expo este dezvoltarea afacerilor în condițiile de criză. În acest sens, unul dintre cei mai de succes manageri din Rusia (directorul general al companiei "Get Taxi", care în 2013 a fost inclusă în TOP-15 al listei cu cea mai rapidă creștere a Forbes Magazine), Vladimir Marinovici, va dezvălui oportunitățile de promovare a afacerilor on-line. Specialistul pentru finanțe în Rusia și CSI, Irina Narchemashvili, își va împărtăși secretele de creștere a profitului cu resurse limitate.

În cadrul seminarelor vor fi discutate și diferite aspecte ale activității «business2business». Așadar, despre principiul vârtejului de vânzări se va putea învăța de la expertul nr.1 în Rusia în domeniul construcției unui call-centru cloud-based (OCC), specialistul în formarea echipelor de vânzări de la zero, Max Shishkin, iar Gheorghi Melnikov, antrenorul școlii de business "ВВЕРХ", va propune să chibzuiţi dacă este bine sau nu să economisiți pentru serviciile de logistică.

Programul consistent de conferințe va oferi posibilitatea de a discuta și despre caracteristicile distinctive de administrare a businessului în Moldova. Specialiștii moldoveni - Veaceslav Kunev Olga Țapordei, Alina Andriuță, Alexandru Bordea și alții vor oferi soluții cu privire la modelul de afaceri al viitorului, comunicarea eficientă în vânzărie, găsirea clienților de afaceri, depistarea erorilor în managementul vânzărilor, principalele instrumente de promovare a afacerilor.

Formatul B2B Expo este un Business Networking Event - o serie de networking-uri de stabilire rapidă a contactelor de afaceri inițiale. Interacțiunea eficientă între participanții la seminare, expozanții B2B Expo și vizitatorii expoziției va fi asigurată prin intermediul instrumentului de marketing - Networking-ul. Pe parcursul celor trei zile de desfășurare a forumului va funcționa o platformă de stabilire și de schimb de contacte. Aic, expozanții vor prezenta participanților la seminare, conferințe şi vizitatorilor evenimentului oferte speciale, valabile numai în perioada 29 septembrie-1 octombrie, în cadrul B2B Expo.

În cadrul forului va funcționa platforma Business Connection Wall, unde agenții economici vor putea să facă schimb de oferte de afaceri și să găsească clienți noi.

Expoziția-forum B2B Expo va fi inaugurată joi, 29 septembrie, cu începere de la ora 11:00, în sala de conferinţe, pavilionul central „Moldexpo”.

Expoziția-forum B2B Expo - soluții optime pentru afacerea dvs.!

Nu ratați evenimentul!


SURSA

Comentarii