11.10.2016 08:46

Facebook a lansat Workplace, rețeaua socială privată pentru afaceri

Facebook a lansat Workplace, o rețea cu plată

Facebook a lansat Workplace luni, însă acest concept a fost denumit până la lansare ‘Facebook at work’. Workplace este dezvoltat de mai bine de doi ani de Facebook în birourile sale londoneze, fiind testat în variantă beta de 1.000 de firme și companii din întreaga lume.

„Am înlocuit lucrurile care existau deja și le-am regrupat într-un singur instrument care îi va permite utilizatorului să dispună de un perete de informații, la fel ca în cazul profilului lor privat, de Facebook Live, videochat, etc. Aproximativ 95% din ceea ce am dezvoltat pentru Facebook este integrat în cadrul Workplace”, a explicat Julien Codorniou, directorul general al Workplace.

Un produs separat de galaxia aplicațiilor asociate Facebook, Workplace, a cărui culoare dominantă este gri și nu albastru ca în cazul Facebook, este complet desprins de celebra rețea de socializare și nu este nevoie de crearea unui cont de Facebook pentru a-l accesa.

Compania Facebook a precizat, printre altele, că nu va face decît să transfere date care rămîn în proprietatea companiilor, acestea urmînd să plătească pentru fiecare angajat care folosește Workplace un abonament de 1 pînă la 3 euro. ONG-urile și centrele universitare pot beneficia de aceste servicii în mod gratuit.

SURSA

Comentarii