10.11.2016 08:30

O "cădere masivă de nori" a avut loc în Italia

Pe cît de fascinant, pe atît de greu de imaginat! O "cădere de nori" a avut loc în Italia, iar imaginile cu rezultatul fenomenului meteorologic sînt de-a dreptul fascinante.

Un italian a ieşit la plimbare cu cîinele şi a avut parte de o experienţă unică! Marcello Tommasoni a fost martorul primei rupturi de nori despre care există dovezi pînă acum. Speriat de norii care au ajuns pe caldarîm, bărbatul a făcut poze şi apoi le-a trimis unui prieten, care a făcut totul public.

”Mă aflam pe stada ”Un umore”, împreună cu căţelul meu, Buck, care a început să latre cu putere dintr-o dată. După cîteva secunde, am auzit un zgomot puternic. Era ceva morbid, imaterial ce m-a lăsat perplex. Am făcut cîteva poze, pe care i le-am trimis unui prieten”, a declarat Marcello Tommasoni, persoana care a fost martorul fenomenului incredibil, pentru ilfattoquotidaino.it.

Profesorul Alvaro Porfido a spus că nu este vorba despre niciun eveniment extraordinar, explicînd că este vorba despre o ”defecare atmosferică”: ”Nu e vorba despre niciun fenomen bizar. Norii încărcaţi s-au lăsat jos, desprinzându-se practic din atmosferă. Este un fenomen posibil, însă este prima dată cînd se întîmplă, cel puţin documentat. Nu există nicio lucrare anterioară în care să se vorbească despre acest fenomen. Îmi place ceea ce fac şi mă voi strădui să explic cît mai bine acest fenomen pentru a-l face cunoscut”.

SURSA

Comentarii