22.09.2016 14:05

Regula noua intr-o retea de magazine din Rusia. Cumparatorii care nu au aceasta suma de bani nu au ce cauta in magazine

O retea de magazine din Rusia isi surprinde neplacut cumparatorii. In mai multe magazine a fost stabilita o limita minima a sumei de cumparaturi.

Astfel, cei care au mai putin de 300 de ruble rusesti in buzunare, adica aproape o suta de lei, nu au ce cauta in magazinele respective. Sute de cumparatori s-au aratat nemultumiti de aceasta regula si au scris plangeri catre Rospotrebnadzor.

Nu ai 300 de ruble in buzunar, nu cumperi nimic. Cu acest anunt sunt intampinati cumparatorii in zeci de magazine care activeaza in mai multe orase mari din Rusia. Aceasta femeie a incercat sa cumpere o cutie de biscuiti de 32 de ruble rusesti, insa nu i-a reusit. Vanzatoarea a refuzat sa-i vanda produsul.

”Aceasta cumpărătură nu este posibilă, atrageţi atenţia la anunţul de pe uşă.”

Restrictia i-a infuriat pe multi cumparatori, dar mai ales pe pensionari.

”Sunt nevoită să cumpăr din alt magazin, deşi acolo e mai scump de două ori.”

”Când m-am apropiat să achit, mi-au spus să cumpăr de 300 de ruble, dar eu nu am nevoie de asta.”

Noua regula i-a nemultumit pe multi cumparatori, astfel cartile de reclamatii sunt pline de plangeri. Multi dintre clienti s-au plans si la Rospotrebnadzor, astfel au inceput verificarile. Reprezentantii serviciului pentru protectia drepturilor consumatorilor au anuntat ca vor face tot pentru ca aceste restrictii sa fie anulate.



SURSA

Comentarii