04.10.2016 09:00

Ronaldo a inaugurat cel de-al doilea hotel în Portugalia

Cristiano Ronaldo, atacantul-vedetă al echipei Real Madrid și al selecționatei Portugaliei, a inaugurat duminică seara, la Lisabona, al doilea hotel de lux din rețeaua "Pestana CR7", în care fotbalistul a investit peste 37 milioane euro și care urmează să se extindă la Madrid și New York, în cursul anului viitor, informează Agerpres.

„Am visat întotdeauna să deschid hoteluri, încă de tânîr, deoarece viața nu este doar fotbal, chiar dacă fotbalul rămîne marea mea pasiune”, a declarat triplul cîștigător al Balonului de Aur în cadrul ceremoniei care a avut loc cu această ocazie.

„Cu atît mai mult cu cît nu mi-a mai rămas prea mult timp pînă la sfîrșitul carierei mele… aproximativ zece ani”, a adăugat Ronaldo cu un ton glumeț.

„Povestea mea ca jucător a trecut pe la Lisabona, am trăit aici timp de șapte ani și trebuia ca acest proiect unic în viața mea să treacă pe aici”, a explicat el.

Hotelul cu 82 de camere este situat în inima cartierului istoric Baixa și și-a deschis porțile pentru clienți la începutul lunii septembrie.

Primul hotel sub marca “CR7” a fost inaugurat în luna iulie, la Funchal, capitala arhipelagului Madeira, unde își au originile starul lui Real Madrid și grupul hotelier Pestana.

Jucătorul, în vîrstă de 31 ani, campion al Europei cu echipa Portugaliei în această vară, s-a lansat deja în afaceri, investind pe piața modei, avînd propria marcă de încălțăminte, lenjerie și cămăși.

După ce a evoluat duminică după-amiază în meciul încheiat la egalitate de Real Madrid cu Eibar (1-1), în campionatul Spaniei, Cristiano Ronaldo urmează să se alăture coechipierilor săi din selecționata Portugaliei, luni seara, în vederea meciului cu Andorra din preliminariile Cupei Mondiale 2018, programat vineri.

Turismul în Portugalia a atins cifre record în ultimii ani. Lisabona a primit 3,6 milioane de vizitatori străini în cursul anului trecut, în creștere 7,5 la sută față de anul precedent.

SURSA

Comentarii