29.11.2016 07:45

Scandal în Japonia, din cauza unui parc de atracții

Un parc de atracții din Japonia se află în mijlocul unui scandal.

Totul după ce patinoarul a fost amenajat astfel încît să se vadă aproximativ 5.000 de pești sub stratul de gheață. În urma criticilor, conducerea parcului a decis să închidă această atracție, considerată sinistră, relatează AFP și CNN.

Parcul se află în sud-vestul Japoniei, iar patinoarul a fost inaugurat în urmă cu aproximativ două săptămîni. Acesta a fost amenajat într-un stil inedit, considerat de internauți sinistru. Mai precis, cei care patinau puteau să observe siluetele a mii de pești congelați. Acest lucru a stîrnit un val de critici pe internet, dar și din partea vizitatorilor. Prin urmare, conducerea parcului a decis să închidă acest patinoar.

“Am fost șocați să auzim părerile oamenilor, mai ales că patinoarul a fost foarte popular de la deschidere, în urmă cu două săptămîni, și a avut un număr foarte mare de vizitatori”, a declarat managerul Space World, Toshimi Takeda, pentru CNN.

Acum, gheața urmează să fie topită, operațiune care ar putea dura o săptămînă, iar toți peștii vor fi îndepărtați. Mai mult, va fi organizată chiar și o ceremonie de omagiu pentru pești, a mai declarat managerul parcului, care a ținut să precizeze că vietățile au fost cumpărate dintr-o piață și că erau deja moarte.

SURSA

Comentarii