20.01.2016 09:50

ATAC terorist într-o universitate din Pakistan: 25 de persoane și-au pierdut viața

Atacul comis astăzi dimineață de un grup înarmat de persoane la o universitate din nord-vestul Pakistanului s-a soldat cu cel puțin 25 de morți, a anunțat un responsabil al poliției pakistaneze, potrivit căruia operațiunea de eliminare a atacatorilor s-a încheiat. Același oficial anunțase anterior un bilanț de 12 morți și 30 de răniți, între care studenți, personal didactic și agenți de securitate.

Mai devreme, agențiile internaționale de presă informaseră despre cinci morți, în timp ce media pakistaneză relataseră cu privire la 15 morți și peste 50 de răniți în urma atacului de la universitatea din orașul Charsadda, aproximativ 50 km de Peshawar.

Potrivit publicației pakistaneze The Express Tribune, atacul comis din această dimineață de un grup armat la universitatea din Charsadda a fost revendicat de gruparea teroristă Tehrik-i-Taliban Pakistan.

Nici până acum nu este clar câți atacatori au fost implicați în asaltul asupra universității pakistaneze. Șeful poliției regionale anunțase mai devreme eliminarea a cinci autori ai atacului.

Comentarii