11.04.2016 19:46

Polițiștii și salvatorii, solicitați la deschiderea unui magazin în Bălți

Deschiderea unui super-market la Bălți era cât pe ce să se transforme într-o dramă după ce mai mulți doritori de a intra în posesia premiilor promise s-au îmbulzit la ușa magazinului dându-și coate încercând să intre primii.

La fața locului a intervenit poliția precum și un echipaj SMURD, scrie realitatea.md.

După cum precizează Bălți Online, în fly-erele care erau distribuite pe parcursul săptămânii trecute se menționa că cei care vor procura produse în valoare de 299 de lei vor putea participa la o loterie, iar în calitate de premii erau menționate televizoare, mașini de spălat etc., doar că în cantități limitate.

Astfel, sute de locuitori ai capitalei de nord s-au îmbulzit spre intrarea în noul magazin, iar după concertul organizat în fața acestuia, discursurile care au avut loc și tăierea lenții roșii, au dorit să intre cât mai primii. Oamenii au început să se înădușească în îmbulzeala creată.

Oamenii legii, dar și paznicii magazinului se aflau atât în interiorul magazinului nou-deschis, cât și în afara acestuia și, cu greu, au reușit să facă față cumpărătorilor înflăcărați. Încercările de a face ordine, s-au soldat cu aclamațiile celor adunați, indignați de acțiunile poliției.

Cel mai straniu, notează publicația electronică, era să urmărești cum mame și tați au intrat printre oameni chiar și cu cărucioare. Astfel, una dintre mame a avut nevoia de intervenția salvatorilor care, mai întâi au eliberat căruciorul, iar ulterior și pe ea.

Comentarii