11.10.2016 12:05

Un microbuz plin cu cetățeni din R.Moldova s-a răsturnat la Iași. O persoană a decedat

Un microbuz plin cu basarabeni s-a rasturnat, marţi, in localitatea Comarna.

Din primele informatii, soferul nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul directiei si s-a rasturnat in afara partii carosabile. O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte cinci au fost rănite.

Realitatea.net scrie că un pasager a murit şi alţi cinci au nevoie de ingrijiri medicale. Mai multe echipaje medicale de urgenta din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Iasi si SMURD au ajuns la fata locului, insotite de criminalisti care efectueaza cercetari.

Este vorba despre o dubita Mercedes Sprinter, care s-a rasturnat chiar inainte de dealul de la Raducaneni. Masina este distrusa in totalitate iar bagajele sunt imprastiate in jurul autoturismului. Circulatia se desfasoara cu dificultate, iar politistii incearca dirijarea traficului, relatează bzi.ro.

Mai multe victime au fost luate de catre echipajele de prim-ajutor si sunt transportate de urgenta catre Spitalul Judetean de Urgente "Sfantul Spiridon", din Iasi.

Ziarul de Iași scrie că Microbuzul venea din Republica Moldova și se îndrepta spre Italia. Se pare că numărul răniților este mare decât se anunțase inițial. Acum se vorbește despre șapte victime.

Porțiunea de drum pe care s-a produs accidentul nu este reabilitată, carosabilul fiind ca de sticlă mai ales din cauza umezelii.
După o curbă la dreapta, șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara carosabilului, răsturnându-se pe câmp.

Polițiști verifică bagajele care sunt împrăștiate pentru a stabili identitatea victimelor transportate la spital.

SURSA

Comentarii