23.09.2014 12:57

BUGETARII DIN ROMÂNIA, SCUTIȚI DE PLATĂ! TRĂIAN BĂSESCU A PROMULGAT ASTĂZI AMNISTIA FISCALĂ

Amnistia fiscală în cazul mamelor, pensionarilor și personalului plătit din fonduri publice din România a fost promulgată astăzi de șeful statului roman, Traian Băsescu. El a semnat decrete pentru promulgarea a trei proiecte de lege în acest sens, adoptate de Plenul Camerei Deputaților pe 9 septembrie. Astfel, deputații au adoptat proiectul de lege privind exonerarea de la plata unor sume pentru salariații plătiți din bani publici.

Deputații români au adoptat proiectul de lege privind scutirea de la plata unor sume pentru salariații remunerați din bugetul public al statului român, iar astăzi a fost semnat de președintele României, Traian Băsescu.

Amintim că amnistia fiscală generală este îndreptată către toate categoriile de bugetari, pensionari și mame care au fost în concediu de maternitate, care au obţinut venituri de natură salarială, constatate a fi nelegale prin rapoartele Curţii de Conturi sau alte instituţii de control, prin noua lege aceştia fiind eliberați de la restituirea sumelor. Autoritățile române consideră că această măsură va contribui la redresarea situației în sectorul bugetar.

Comentarii