21.10.2016 14:20

Candidatul Partidului Șor a fost exclusă din cursa electorală

Ultima Oră! Candidatul Partidului Șor a fost exclus din cursa electorală. Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă de magistrații de la Curtea de Apel.

Inna Popenco spune că va ataca decizia Curții de Apel în instanță. Mai mult, Popenco spune că decizia este o comandă politică.

„Motivul acuzațiilor este absolut inventat. Decizia este ilegală. Această decizie demonstrează că nu avem democrație. Magazinele sociale pentru pesnionari – este un program care de mai bine de un an se dezvoltă deja în Orhei. Acolo, după alegeri au fost deschise aproximativ 5 astfel de magazine. Acestea activează transparent , fără a obține profit și sunt destinate pentru toți pensionarii care azi duc un trai foarte greu. Noi nu înțelegem, de ce autoritățile și concurenții noștri le refuză bătrânilor accesul la produsele disponibile la un preț minim. Nu înțelegem de ce acest proiect provoacă atât de multă furie și invidie. Vom ataca această decizie în instanță”, a declarat Inna Popenco.

UNIMEDIA amintește că anterior, candidatul electoral Silvia Radu a depus o contestație la CEC în care spune că Inna Popenco ar fi folosit în cadrul campaniei electorale mijloace bănești nedeclarate.

SURSA

Comentarii