31.10.2014 11:12

DESIGNERII AUTOHTONI ÎȘI PROMOVEAZĂ CREAȚIILE LA “MOLDOVA FASHION EXPO"

Producătorii autohtoni își promovează de zor produsele la Expoziţia Internaţională Specializată “Moldova Fashion Expo”, ediţia a 14-a, care s-a lansat ieri și se va desfășura până pe 2 noiembrie.

Potrvit organizatorilor, în cadrul evenimentului vor fi prezentate noi colecţii de la liderii branşei din Moldova – proiectul “Din inimă”, se va desfăşura Concursul internaţional al tinerilor designeri vestimentari “ArtPodium”.

De asemenea, vor fi organizate mai multe seminare şi prezentări pentru specialiştii din industria uşoară. Ei susțin că organizarea evenimentelor de acest gen este una din cele mai efeciente modalități de a promova producătorii autohtoni din industria ușoară.

La expoziție participă 80 de companii din Republica Moldova, România, Turcia şi Ucraina. De la mic la mare, producătorii din industria ușoară, precum cei de îmbrăcăminte, blănuri, încălțăminte și echipamente și-au scos ”la plimbare” cele mai frumoase creații pentru a-și promova brandurile. Ei speră că participarea la astfel de expoziții le va aduce noi clienți, parteneri de afaceri și chiar oportunități de a găsi o nișă pe piața externă.

Evenimentul este orgnizat de Centrul internațional de expoziții “MOLDEXPO” și Asociaţia Patronală din Industria Uşoară, APIUS cu suportul oficial al Ministerului Economiei din Moldova. Potrivit organizatorilor, participarea la evenimente de acest gen este una din cele mai efeciente modalități de promovare pentru producătorii autohtoni din industria ușoară. Ei susțin că agenții economici și distribuitorii de peste hotare s-au arătat foarte interesați de produsele moldovenești.

Comentarii