15.11.2016 10:15

Dodon îndeamnă la calm

Liderul socialiștilor își îndemnă oponenții politici să se resemneze cu rezultatele alegerilor prezidențiale și să se abțină de la acțiuni contraproductive. Declarația a fost făcută astăzi în cadrul unui briefing.

„Atît CEC, cît și numărătoarea noastră paralelă a confirmat că noi am învins în acest scrutin. Alegerile au fost recunoscute de observatorii internaționali. Regret poziția oponenților mei politici, care au dat dovadă de imaturitate politică și incită oamenii la proteste. Stimați oponenți, aveți curaj să recunoașteți înfrîngerea, vă chem la calm”, a declarat Dodon.

Politicianul a emis totuși un avertisment la adresa partidelor proeuropene de opoziție. „Nu vă jucați cu focul, zeci și sute de mii de oameni pe stînga sînt gata să iasă la proteste”, a adăugat Dodon.

Acesta și-a reiterat poziția față de relațiile cu partenerii externi ai țării. „Relațiile cu partenerii occidentali și cu UE rămîn în vigoare. Ceea ce ne dorim e să restabilim relațiile cu Federația Rusă, ieri am fost invitat într-o vizită oficială în Rusia, sper să merg pînă la sfîrșitul acestui an”, a spus socialistul.



SURSA

Comentarii