11.02.2015 10:36

Elena Udrea a fost arestată în această dimineață! „Poți pune cătușe Elenei Udrea, dar nu poți pune cătușe adevărului”

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului din România Elena Udrea a fost reţinută noaptea trecută pentru 24 de ore. Aceasta a fost reținută și audiată de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în cadrul dosarului Microsoft.

Aseară târziu, după 10 ore de audieri, Elena Udrea a părăsit sediul Direcției Naționale Anticorupție și a fost dusă în arestul Poliției Capitalei, acolo unde și-a petrecut noaptea. La ieșirea din sediul DNA, înconjurată de jurnaliști, fostul ministru a declarat că „Poți pune cătușe Elenei Udrea, dar nu poți pune cătușe adevărului”. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului din România Elena Udrea este acuzată de trafic de influenţă, spălare de bani, fals în declaraţii de avere, abuz în serviciu, folosirea influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite şi luare de mită.
Potrivit procurorilor, fostul oficial a primit 500.000 de euro drept mită, sumă folosită pentru a-și cumpăra mai multe terenuri. Elena Udrea respinge însă acuzațiile.
Potrivit presei române, Elena Udrea urmează să fie adusă la Înalta Curte de Casație și Justiție din Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii