27.07.2016 09:45

Filip, acuzat că acoperă hoțiile din sistemul bancar

Liberal-democrații și democrații au avut un schimb de acuzații la ședința de astăzi a Parlamentului.

Deputata PLDM Maria Ciobanu l-a învinuit pe premier de faptul că acoperă schemele frauduloase din sistemul bancar și că îl apără pe beneficiarul acestor fraude.

„Sînteți o persoană votată în 7 minute de o majoritate parlamentară încropită, de aceea nu vă spun premier, pentru mine și pentru majoritatea cetățenilor nu sînteți premier. De ce nu ați veni în Parlament la solicitareaPLDM? De ce v-a fost frică să veniţi în Parlament la solicitarea fracţiunii noastre? Pentru a nu vă face de ruşine cu spălările de bani şi hoţiile din sectorul bancar. Martorii spun că beneficiarul acestor hoții este chiar stăpînul dumneavoastră, există și probe în acest sens”, a declarat Maria Ciobanu.

„Nu atrageți guvernul actual în jocuri politice. Eu știu că voi sînteți deprinși să aveți un stăpîn, dar acum se lucrează altfel. Eu am fost preocupat să realizez foaia de parcurs și nu am un stăpîn. Știu ca v-ați deprins în PLDM sa aveți un stăpîn care sa vă spună ce să faceți, dar astăzi se lucrează altfel”, a spus în replică Pavel Filip.



SURSA

Comentarii