10.12.2014 09:52

GUVERNUL LEANCĂ A APROBAT ULTIMILE HOTĂRÂRI

Astăzi, Guvernul Leancă s-a întrunit pentru ultima dată în ședință, în componența vechiului cabinet de miniștri. Dar, nu înainte de a examina câteva proiecte de hotărâre.

În ultima ședință, cabinetul de miniştri a examinat și a aprobat trei proiecte de hotărâre. Printre acestea se numără proiectul, înaintat de Academia de Ştiinţe a Moldovei, privind acordarea burselor de Excelenţă şi a burselor nominale pe domenii pentru doctoranzi în valoare de 2 mii de lei.

Totodată Executivul în exercițiu a alocat 600 de mii de lei Ministerului Culturii, din fondul de rezervă al Guvernului, pentru organizarea manifestărilor culturale de Revelion în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Cel de al trei-lea, și ultimul proiect de hotărâre aprobat de Guvernul Leancă este alocarea mijloacelor financiare, în sumă de 200 de mii de lei pentru a sărbători cei 20 de ani de la adoptarea legii cu privire la statutul juridic special al Găgăuziei. Menționăm că astăzi a fost ultima ședință a Cabinetului de Miniștri în această componență.

Comentarii