03.10.2016 08:35

Ilan Şor: "Nu vreau să mă ascund după vorbe frumoase"

Consiliul politic al Mişcării social-politice „Ravnopravie” a decis să schimbe denumirea formaţiunii în Partidul politic Şor.

„Nu vreau să mă ascund după deget, după denumiri frumoase, aşa cum o fac alţii”, a declarat, luni, la un briefing organizat la Centrul multimedia Sputnik-Moldova purtătorul de cuvânt al lui Ilan Şor, Alina Şargu, care a dat citire unui mesaj transmis prin intermediul avocaţilor de primarul oraşului Orhei.

„În Moldova nu există partide doctrinare. Partidele din Moldova sunt apreciate astăzi în funcţie de cei care le conduc. De aceea, în opinia mea, este logic că în denumirea partidului este inclus numele liderului”, se spune în adresarea lui Ilan Şor.

Primarul oraşului Orhei a fost ales în funcţia de preşedinte al Mişcării social-politice „Ravnopravie” în luna iunie a acestui an. Consiliul politic al Mişcării social-politice „Ravnopravie” a decis, la 2 octombrie, să schimbe denumirea formaţiunii în Partidul politic Şor. Potrivit formaţiunii, decizia a fost luată ca răspuns la iniţiativa venită din mai multe raioane ale ţării, care ştiu despre realizările primarului şi a echipei sale în oraşul Orhei.


SURSA

Comentarii