24.03.2015 09:17

ÎNREGISTRAREA PARTICIPANȚILOR PENTRU “BUSINESS FACTORY”-2 CONTINUĂ. CÂȘTIGĂTORUL VA PRIMI UN PREMIU DE 50 DE MII DE LEI

Înregistrarea pentru primul reality show de business din Republica Moldova, “Business Factory 2” continuă. Postul de televiziune MBC provoacă tineri cu suflet neliniștit, caracter puternic și multă ambiție să lupte pentru marele premiu de 50 de mii de lei. De asemenea, premii interesante îi așteaptă și pe cei care vor trece de prima etapă a castingului.

Business Factoty” este un proiect care aduce multă adrenalină și multe emoții, dar și un mare spirit de concurență. Timp de opt săptămâni, sub stricta supraveghere a mentorilor noștri, participanții vor implementa toate instrumentele necesare ca să își dezvolte abilitățile manageriale. Va fi o luptă acerbă pentru titlul de cel mai bun manager! Cine va fi cel mai tare si cine ar putea fi în vizorul marilor companii din R. Moldova, vom afla pe parcursul proiectului.

Vă reamintim, că primul sezon “Business Factory” s-a bucurat de un mare succes! Câștigătorul primului sezon – Ilie Crețu, a reușit să acumuleze din propria afacere în domeniul construcțiilor, aproape 71.500 de lei.

Vrei să fii unul dintre participanții la proiect? Înregistrează-te până la 30 martie și participă la primul reality show de business din Republica Moldova.
Înregistrarea o poți face aici

Despre participanții și câștigătorii primului sezon Business Factory urmăriți aici

Comentarii