18.03.2015 15:32

Învățăm a vinde în UE. CCI organizează un curs pe strategii, tehnici de vânzare și negociere. Află din materialul următor unde se vor desfășura

Camera de Comerț și Industrie, în parteneriat cu Asociația Businessului European, organizează în perioada 23-27 martie curent un ciclu de seminare gratuite privind tehnicile de negocieri și vânzări pentru operatorii din industria de procesare și cea textilă. În ce localități se vor desfășura lecțiile, aflați din materialul următor.

Cursul pe strategii, tehnici de vânzare și negociere este prezentat de Dan Nuțiu, expert internațional cu o bogată experiență de peste 17 ani în domeniu.

Întreaga prezentare va fi susținuta de studii de caz și exemple practice ce derivă din relaționarea cu marile rețele de supermarkete și angrosiști, precum și potențialii parteneri comerciali din UE. Participanții vor descoperi ce tip de negociatori sunt, cum să interacționeze cu celelalte tipuri de negociatori și cum să finalizeze cu succes o negociere. De asemenea, vor învăța care sunt etapele într-un process de vânzare și cum se identifică nișa pe o piață competitivă.

Cursurile sunt organizate în cadrul Proiectului „Acordul de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător. Informarea și consolidarea capacităților agenților economici”, finanțat de Guvernul Suediei, prin intermediul Corporației Financiare Internaționale, și implementat de Camera de Comerț și Industrie și Asociația Businessului European.

Comentarii