30.10.2014 14:39

MOLDOVA VA PARTICIPA LA SĂPTĂMÂNA GLOBALĂ A ANTREPRENORIATULUI

Foto: geaconsulting.ro


Antreprenorii sunt invitați să participe la cea de-a doua ediție a Săptămânii Globale a Antreprenoriatului care se va desfășura în perioada 17-23 noiembrie.

Înregistrarea va avea loc până pe data de 3 noiembrie 2014 și toate organizațiile interesate de a se alătura acestei mișcări și de a promova oportunitățile de creștere pentru cei care vor să-și dezvolte ideile de afaceri pot aplica.

Agenda activităților din cadrul Săptămânii va fi anunțată pe 10 noiembrie 2014. În același timp, la nivel mondial vor avea loc un șir de activități globale, printre care și finalele concursurilor organizate, în premieră, și pentru Republica Moldova. Astfel, finaliștii autohtoni ai competițiilor internaționale, vor avea șansa să concureze cu reprezentanții naționali ai altor state.


Toți cei interesați să organieze sau să susțină evenimentele din perioada aceasta, pot completa un formular online.

Amintim că Săptămâna Globală a Antreprenoriatului s-a desfășurat în Moldova pentru prima dată anul trecut în perioada 18-24 noiembrie. Atunci 23 de parteneri naționali au organizat 21 activități și au fost peste 1000 de beneficiari în zece regiuni ale țării.

Comentarii