24.07.2016 11:05

ULTIMA ORĂ Partidul condus de Iurie Leancă merge la parteneriat cu coaliția de guvernare

Liderul Partidului Popular European din Republica Moldova, susține că se alătură coaliției de guvernare în vederea inițierii unui parteneriat pe subiectul integrării europene, transmite Noi.md Despre aceasta a declarat Iurie Leancă, după ședința Consiliului Național al formațiunii, care a decis să ofere biroului politic al partidului mandatul necesar pentru a iniția discuțiile pe marginea unui Acord.


„Am discutat și oferta alianeței majoritare, am dezbătut-o în detalii. Într-un final, am decis să oferim mandatul necesar pentru a iniția discuții cu majoritatea parlamentară. Vom negocia un acord care se va axa pe anumite priorități clare: reforma justiției, lupta contra corupției și recuperarea banilor din sectorul bancar. În momentul în care ajungem la un acord care să ne aranjeze pe toți, vom lua o decizie”, a declarat Leancă după ședința Consiliului.

Fiind întrebat dacă la alegerile prezidențiale va candida din partea majorității parlamentare, Leancă spune că va merge în continuare în calitate de candidat fiindcă a fost desemnat drept candidatul PPEM la scrutinul prezidențial.



SURSA

Comentarii