18.03.2015 16:53

Oferte atractive în domeniul construcțiilor. Expoziția Internațională Specializată ”Moldconstruct” și-a deschis astăzi ușile pentru vizitatori.

Expoziția Internațională Specializată ”Moldconstruct” și-a deschis astăzi ușile pentru vizitatori. Peste 150 de companii și-au expus cele mai noi tehnologii, echipamente și materiale în domeniul construcțiilor. Expoziția a ajuns la cea de-a 20-a ediție, iar agenții economici spun că este o bună oportunitate de a găsi noi clienți și parteneri de afaceri.

Expoziția ”Moldconstruct”, principalul eveniment din domeniul construcțiilor, are scopul de a prezenta liderii industriei de construcții din țară și de a forma o platformă de comunicare pentru producărorii și furnizorii din domeniu. În cadrul evenimentului pot fi găsite materiale de construcții și de finisare, precum și diverse mijloace tehnice, vehicole, echipamente, scule pentru reparațiil și construcții.

”Deja 15 ani la rând participăm la această expoziție ”Moldconstruct” .Locul nostru expozițional este chiar în centru. Suntem un brand cunoscut pe piață și prezentăm cel mai bun produs raport ca preț-calitate, și cele mai noi decizii de design” ,susține Ana Babina, director ”Keramin Grup”.

Tot la Centru Expozițional ”Moldexpo” se organizează deja pentru a 19-a oară expoziția ”Moldenergy”. În cadrul evenimentului participă peste 70 de agenți economici specializați în tehnologii de conservare a energiei, instalații termice și electrice, precum și diverse echipamente din domeniu.

”Suntem din Germania și vrem să venim pe piața din Moldova. Consumatorul de aici vrea să vadă ceva nou și noi propunem, vindem și chiar instalăm întrerupătoare și lămpi automate” ne spune Andreas Braunagel, director Geschäftsführer Moldova.

Vizitatorii și cei care activează în domeniul construcțiilor sunt mulțumiți de produsele și serviciile expuse și spun că observă cum acestă ramură se dezvoltă. Producătorii noștri autohtoni reprezintă potențialul nostru. Moldova trebuie să producă și să exporte cât mai mult. Și piața europeană ne oferă multe posibilitați, ne ajută și noile tehnologii, internetul.

În cadrul acestor expoziții participă companii din țări precum: Italia, Lituania, România, Ucraina, Republica Cehă, Grecia, Elveția, Turcia. Expozițiile se vor desfășura până pe 21 martie. Organizatorii propun și un vast program de afaceri pentru specialiștii din domeniu, precum și diverse activități de informare și consiliere.

Comentarii