14.04.2015 15:53

Președintele AEM-TRANS: ”Nu suntem categoric de acord cu prevederile politicii fiscale și vamale pentru anul 2015”

Anul acesta autoritățile au mers prea departe, sfidând părerea mediului de business la elaborarea documentelor fundamentale pentru activitatea economică. Despre aceasta a comunicat Agenda Națională de Business.

Reprezentanții Agendei Naționale de Business consideră că Guvernul trebuia să prezinte Parlamentului pachetul de legi bugetar-fiscale pe care și l-a asumat săptămâna trecută, iar înainte de această acțiune să facă și consultări transparente pe marginea documentelor.

Nu suntem categoric de acord cu prevederile politicii fiscale și vamale pentru anul 2015, care afectează negativ activitatea transportatorilor din Molodva și vor conduce la distrugerea sectorului. De semenea, suntem extrem de nemulțumiți de modul cum a fost adoptată și Legea bugetului pentru anul curent”, susține președintele Asociației Expeditorilor și Brokerilor Vamali (AEM-TRANS), Natalia Lipskaia.

Agenda Națională de Business reprezintă o platformă comună a peste 30 de asociaţii de business şi Camere de Comerţ şi Industrie. Acesta îşi propune să participe activ la dialogul public - privat în vederea îmbunătăţirii cadrului de politici economice şi a facilitării dezvoltării antreprenoriatului. În acest scop, ANB vine regulat cu propuneri şi recomandări în procesul de consultări publice, ca parte a procesului decizional.

Comentarii