23.10.2014 10:43

SERVICIILE ELECTRONICE FISCALE, GRATUITE PENTRU ANTREPRENORI

Foto: caon.ro


Agenţii economici vor beneficia gratuit de serviciile electronice fiscal. Contribuabilul are nevoie doar de un calculator cu conexiune la internet şi un instrument de autentificare. Serviciile electronice fiscale sunt disponibile 24/24, oferind posibilitatea expedierii documentelor fiscale de oriunde.

Adiţional, utilizarea acestor servicii presupune performanţă, comoditate, economie de timp şi resurse, precum şi certitudinea onorării la timp a obligaţiunilor fiscale. Astfel, începând cu 20 octombrie a fost iniţiată procedura de programare preventivă a doritorilor pentru conectare la serviciul enunţat, care poate fi efectuată apelând numărul de telefon (022) 822-222. Procedura de abonare va fi lansată din 03.11.2014.

În acest mod, pentru a beneficia de acces la serviciile fiscale electronice este necesar de a prezenta în momentul conectării un set de documente. Ulterior, procedurii de conectare, fiecare agent economic va primi gratuit 2 semnături electronice de autentificare și posibilitatea de utilizare nelimitată a serviciilor electronice fiscale.

Comentarii