03.08.2016 13:05

Shor „s-a îmbolnăvit” din nou iar ședința de judecată a fost amânată

Ședința de judecată de la Curtea de Apel în care trebuia să fie examinat recursul avocaților lui Ilan Shor referitor la arestul preventiv al acestuia a fost amânată pentru 5 august din motiv că primarului din orhei i s-ar fi făcut rău și a fost chemată o ambulanță.

Potrivit avocaților primarului din Orhei, urmează ca medicii să stabilească dacă ilan Shor ar putea fi reținut în izolator sau dacă va fi transportat la un spital.

Procurorul care instrumentează cazul a declarat presei că primarul de Orhei a acuzat dureri însă nu se poate expune asupra stării de sănătate a acestuia.

Amitim că Ilan Shor a fost reținut în luna iunie, într-un alt dosar inițiat de Procuratura Anticorupție pentru excrocherie în proporții destul de mari și spălare de bani, acțiuni comise în perioada când Shor a deținut funcția de președinte al Băncii de Economii din Moldova.

Ilan Shor are statut de învinuit și într-un alt dosar pornit încă în 2014. În cadrul anchetei pe cauza respectivă, CNA şi Procuratura Anticorupţie au făcut la începutul lunii februarie 2015 percheziții la domiciliul lui celui în cauză, acesta fiind adus ulterior la sediul Centrului Național Anticorupție pentru audieri.

De precizat că Ilan Shor care se află în arest preventiv în izolatorul Centrului Național Anticorupție (CNA) a mai avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza unor probleme de sănătate la sfârșitul lunii iunie.

SURSA

Comentarii