25.09.2014 15:33

VEACESLAV IONIȚĂ DEZVĂLUIE DE CE ÎI ESTE CERUTĂ DEMISIA

Deputații s-au întrunit astăzi în prima ședință din sesiunea de toamnă, însă chestiunea privind demiterea lui Veaceslav Ioniță din funcția de președinte a Comisiei economie, buget și finanțe, nu a fost inclusă pe ordinea de zi. De asemenea, propunerea PLDM de a-l demite din fracțiunea parlamentară nu a fost acceptată.


"Scopul ședinței de astăzi a Parlamentului este demisia mea, pentru ca subiectele privind concesionarae Aeroportului și situația de la Banca de Economii să fie evitate", declarația a fost făcută de președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Veaceslav Ioniță în cadrul unui briefing, organizat înainte de ședința de astăzi a Legislativului

Veaceslav Ioniță a menționat că aceasta este o decizie anormală și nu se supune logicii, în condițiile în care astăzi este ultima ședință a Parlamentului, iar Comisia nu se va mai convoca.

Potrivit lui, cei care vor să-l înlăture din funcție urmăresc un singur scop - mușamalizarea spălărilor de bani de la BEM.

Președintele Comisiei a atenționat că demisia lui din funcție nu închide subiectul Băncii de Economii, deoarece opinia publică este informată despre ilegalitățile comise, sunt pornite dosare penale și apar noi probe pe acest caz.

Comentarii