18.08.2014 15:51

REBRANDING PENTRU ROMÂNIA

Premierul României, Victor Ponta, prezent la deschiderea ediției a doua a Programului "Diaspora Estival", a vorbit despre importanța promovării corecte a României în lume. El a menționat că cetățenii țării sale trebuie să-și schimbe radical viziunea față de țara natală. Oficialul a mai declarat că România îi va sprijini pe moldovenii de peste Prut în parcursul lor european.

Prim-ministrul României, Victor Ponta a ținut să anunțe că va fi organizat și finanțat un congres al românilor de pretutindeni după alegerile prezidențiale. El a mai declarat că este absolut necesar de PUNE România într-o lumină favorabilă la nivel internațional.

Totodată, în prezența a peste 200 de români din întreaga lume, care au fost la eveniment, Ponta a spus că va sprijini parcursul european al Republicii Moldova și că săptămâna viitoare va organiza o vizită de lucru la Chișinău.

Programul "Diaspora Estivală” reunește românii de pretutindeni și se desfățoară în perioada 17 – 24 august, în zona de litoral, Eforia Sud.

Comentarii