23.11.2016 17:00

Voronin: Năstase a comis o greșeală de neiertat

Președintele PCRM, Vladimir Voronin, este de părere că liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, a comis o greșeală atunci cînd a decis să se retragă din cursă în favoarea Maiei Sandu.

Acesta a remarcat, în cadrul unei emisiuni la TVC21, că în urma acestei decizii Partidul „DA” va pierde din poziții în fața alegătorilor. „Mulţi au făcut prostii, începînd de la Curtea Constituţională, dar cea mai mare prostie în această campanie a fost făcută de Andrei Năstase. Eu nu m-am aşteptat de la el. Mi-am făcut impresia, văzîndu-l la televizor, că are caracter, îl credeam bărbat. Dar el a făcut cea mai mare prostie cedînd în fața Maiei Sandu”, a declarat Vladimir Voronin.

Comunistul a mai menționat că proiectul politic construit în jurul Maiei Sandu ar putea să dispară. „Acum, dacă ea o să dispară, atunci o să dispară și tot ce se numește partid. Nu știu cum se va mai ridica Năstase, cine o să-l mai creadă. Asta nu se iartă niciodată, mai ales în politică. Ei s-au pornit destul de energic. În orice caz, față de el mai puține obiecții și mai puține întrebări aveau să fie decît față de domnișoară”, a adăugat Voronin.

SURSA

Comentarii