27.05.2016 13:22

Declarația lui Chiril Lucinschi după audierile în dosarul Filat

Deputatul Liberal Democrat Chiril Lucinschi s-a prezentat astăzi la Judecătoria Buiucani în calitate de martor în dosarul Filat.

După ședință, Lucinschi a spus că a fost întrebat despre doua chestiuni. Una se referă la confirmarea prezenței lui Ilan Șor la ziua de naștere a fostului premier Vlad Filat în anul 2013 și despre relația în care se află Chiril Lucinschi cu Șor.

„Am fost invitat să răspund la întrebările în contextul zilei de naștere petrecute în 2013 – cine a fost, cu cine a comunicat. Nu știu ce legătura are cu dosarul. Pot să vă spun că nu am văzut niciun cadou. Dacă cunoașteți protocolul, la astfel de evenimente cadourile nu se desfac. M-au întrebat dacă l-am văzut și pe Ilan Șor printre cei care au fost la eveniment. L-am văzut”, a spus Lucinschi.

Deputatul a mai fost întrebat în ce relație este cu Ilan Șor. Potrivit lui, aceștia se cunosc de mici, însă nu țin legătura.
„Doamna Bețișor m-a întrebat ce relație am cu Ilan Șor. Am răspuns că îl cunosc de mic copil și că nu comunicăm”, a spus Lucinschi. Întrebat de ce nu comunică, deputatul a spus că „uneori lumea ajunge la părerea că mai bine nu trebuie de comunicat”.


Comentarii