29.09.2014 11:17

A DEVENIT MILIONAR LA DOAR 8 ANI! CUM S-A ÎMBOGĂȚIT UN BĂIAT DIN MAREA BRITANIE

Îl cheama Elan, are 8 ani și locuiește în Marea Britanie. În urmă cu trei ani, a apărut în scurte filmulețe postate pe internet, unde își dădea cu părerea despre jucăriile și jocurile video pentru copii. Tatăl lui Elan filmează poveștile fiului său, îl ajută să le monteze și să le încarce pe internet, scrie Huffington Post. Cu timpul, aceasta distracție a devenit o sursa importanta de venit pentru familia micuțului Elan.

Acumulând experiență, micuțul întreprinzător a început să prezinte descrieri mai detaliate ale jocurilor pentru copii. El face recomandări pentru fiecare noua jucărie apărută în comert: de la ce vârstă pot fi ele introduse în procesul de educație, calitățile pe care le dezvoltă, dar și pericolele nebănuite pe care le pot ascude unele jocuri.

Site-ul lui Evan numără deja 750 de milioane de utilizatori, un interes care, firește, a antrenat și venituri deloc de neglijat pentru autorul povestioarelor.

Analiștii de la Business Insider au calculat și au ajuns la concluzia că filmulețele video asigură familiei lui Evan un venit de 1,3 milioane de dolari pe an. Banii sunt obținuti din reclamă și pentru rapoartele cerute de anumite branduri pentru produsele lor.

În plus, pustiul și-a deschis un butic online, unde vinde tricouri și rucsacuri cu emblema site-ului lui.

Mare parte din banii câștigați sunt depusi într-un cont bancar special. Cu ajutorul lor, părinții doresc să-i asigure lui Evan accesul în cele mai prestigioase școli.

Comentarii