25.03.2015 17:43

ADEVARUL DESPRE BUSINESS FACTORY!

Anunțăm cu toată responsabilitatea că Marca Comercială ”Business Factory” este, indiscutabil, proprietatea postului TV MBC, iar reclamațiile la acest subiect suntem gata să le ascultăm în conformitate cu procedura stabilită prin lege. Și dreptul de autor asupra ideii proiectului, de asemenea, îl are postul TV MBC. În cazul în care echipa Angry Business are argumente care demonstrează dreptul lor exclusiv asupra acesteia, sunt invitați să o facă tot prin proceduri legitime. Cât despre ideea primului reality show de business din țară, ea îi aparține directorului MBC-TV, Valeriu Pleșca. Anume el a ales în calitate de partener pentru acest proiect echipa respectivă și a invitat-o la sediul MBC, pentru a discuta o ulterioară colaborare. În ce privește denumirea proiectului, în acest sens, nu admitem niciun fel de reclamații. Denumirea a fost aleasă în urma unui brainstorming comun, dintr-o multitudine de variante.
Contribuția (financiară) partenerilor noștri la realizarea proiectului în ansamblu, s-a dovedit a fi nu tocmai echivalentă cu a noastră. Toate costurile pentru realizarea și emisia promo-urilor, a subiectelor promoționale, dar și nemijlocit a emisiunilor pe parcursul celor 11 săptămâni de proiect, le-a suportat exclusiv postul de televiziune MBC.
Concepția reality show-ului, de la elaborarea scenariului, până la realizarea proiectului îi aparținea anume echipei de creație MBC. Platforma de training, într-adevăr este proprietatea Angry Business și noi nu pretindem în nici un caz la ea, cu atât mai mult, nu o vom folosi într-un fel sau altul. Exista o mulțime de astfel de platforme, iar noi ne-am rezervat dreptul de a o alege pe cea mai potrivită pentru proiectul nostru. Asadar, echipa Business Factory va spune pe curand! In scurt timp ne revedem pe ecrane!

Comentarii