09.09.2014 12:29

ANGAJAȚII MOLOVAGAZ S-AU DISTRAT ACTIV ÎN WEEKEND. CUM A AVUT LOC SPARTACHIADA

În acest week-end angajații Moldovagaz și-au petrecut timpul liber într-un mod activ. Aceștia s-au întrecut la spartachiada anuală, devenită deja tradiție în rândul angajaților. Evenimentul este la cea de a 22-a ediție și promovează modul sănătos de viață.

La deschiderea oficială au fost prezenți și reprezentanți ai sindicatelor precum și președintele Consiliului de administraţie SA „Moldovagaz” Alexandru Gusev, care împreună cu reprezentanții întreprinderilor afiliate acordă o atenție deosebită promovării unui mod de viaţă sănătos și promovării tradițiilor sportive.
Anul acesta întreprinderea noastră împlinește 15 ani, iar cu aceasta ocazie intenționăm să desfășurăm aici, la Vadul lui Vodă, ca in fiecare an, diferite competiții sportive. Astfel, este o posibilitate nu doar de a sărbători ziua profesională dar și să se odihnească, să se încarce de energie pozitivă și să practice sportul, în acest mod devenind mai sănătoși.
Spartachiada lucrătorilor „Moldovagaz” a adunat peste 400 de participanți din toate filialele care s-au întrecut la diferite jocuri sportive precum, fotbal, volei, sărituri, tenis și multe altele probe. Unii dintre ei participă la probe împreună cu toată familia.
Participanții la spartachiadă, toți angajați ai filialelor Moldovagaz sunt extrem de entuziasmați că participă la astfel de evenimente și susțin că este o șansă în plus de a face cunoștință și schimb de experiență cu ceilalți colegi.
Probele s-au desfășurat pe parcursul întregului week-end, iar în final s-au ales și câștigătorii. Indiferent de numele lor, cu toții au avut un câștig comun specific spiritului de echipă și al competitivității.

Comentarii