21.11.2016 14:46

„Balul Brazilor” în acest an își schimbă locația

„Balul brazilor” revine cu o nouă ediție, cea de-a VI-a, și, din mai multe motive, își schimbă locația.

De data aceasta brazii originali, confecționați de tinerii artiști din țară, se vor regăsi într-o clădire veche de pe strada Mitropolit Dosoftei, 110, în spatele Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Evenimentul din acest an va dura două săptămîni, iar la 17 decembrie va avea loc „Balul brazilor de Crăciun”, atunci se va desfășura și licitația. La fel ca și la edițiile anterioare, publicul ce va vizita expoziția va putea alege trei brazi favoriți, iar la final unul dintre ei va primi titlul „Ales de public”.

Nelipsiți vor fi și cei trei brazi speciali cu care deja s-a obișnuit publicul. Aceștia vor aparține asociațiilor „Dobroe serdțe”, „Puzzele Kids” și „Învingem fibroza chistică” și vor participa la licitație, iar banii obținuți în urma vînzării lor vor merge la dezvoltarea organizațiilor.

Expoziția se va desfășura în perioada 24 noiembrie – 11 decembrie și va putea fi vizitată între orele 10.00 și 20.00.

Organizatorii au pregătit și o altă expoziție, și anume de obiecte de design – „Observatorium/Recipes”. Aceasta va fi cuprinde obiecte realizate de nouă studenți moldoveni care au urmat un stagiu în domeniul designului de obiecte în Polonia. Studenții s-au inspirat din tradițiile noastre culinare pentru a crea mai multe ustensile de design.

SURSA

Comentarii