15.09.2014 14:26

BĂTĂLIE PENTRU 1 MIL DE EURO

“Get In The Ring” - concursul care adună peste 2.000 de antreprenori din circa 60 de țări a ajuns și în Moldova. Pentru prima dată la Chișinău a avut loc o luptă în ring de box pentru obținerea investițiilor. Un grup de antreprenori și-au prezentat modelele de afacere ca într-un final să obțină șansa de a atrage investiții în valoare de 1 milion de euro. Marea câștigătoare care ne va reprezenta țara în Bulgaria la nivel regional, este o tânără care are nevoie de investiții pentru a promova construcțiile eco prin intermediul materialului izolant din lână și in.

Câștigătoarea concursului Alexandra Sian, are nevoie de investiții chiar de peste 1 milion de euro pentru a începe fabricarea materialelor textile de construcție, produse din lână și in, pentru izolare termică, izolarea acustică și reglare higrometrică - un produs nou pentru piața internă.

În ringul de box improvizat, și alți participanți au prezentat ideile ingenioase de business care ar putea capta investiții.

Pentru a participa la concurs start-up-ul trebuie să fie inovativ, viabil și cu potențial de creștere la nivel global. Juriul a ales câștigătorul, care ne va reprezenta țara la nivel regional, în Bulgaria, iar ulterior marea bătălie pentru 1 milion de euro va avea loc în Olanda.

Concursul “Get In The Ring” a fost oraganizat de către Asociația Obștească GEW Moldova. La ediția din acest an se așteaptă circa 2.000 de start-upuri din peste 60 de țări.

Comentarii