10.11.2016 15:16

Suspendarea traficului rutier pe bd. Negruzzi

Primăria Municipiului Chişinău anunţă că în perioada 11 noiembrie 2016 (ora 10.00) – 14 noiembrie 2016 (ora 5.00) vor continua lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere pe bd. Constantin Negruzzi.

Astfel, traficul rutier pe bd. Constantin Negruzzi va fi suspendat, iar circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze

Ruta de troleibuz nr. 5 – traseul rutei se scurtează pînă la Gară;
Ruta de troleibuz nr. 4 – în direcţia spre centrul urbei: de pe bd. Dacia pe viaduct, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt şi în continuare pe traseul stabilit; retur – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe str. Ciuflea, viaduct, str. Hristo Botev şi în continuare pe traseul stabilit.
Ruta de troleibuz nr. 8 – în direcţia spre centrul urbei: de pe bd. Traian pe bd. Dacia, viaduct, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt şi în continuare pe traseul stabilit; retur – pe acelaşi traseu.

Ruta de troleibuz nr. 28 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe străzile Tighina, Bucureşti, Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze

Rutele de autobuz nr. 3 şi nr. 122 – în direcţia spre centrul urbei: de pe bd. Iu. Gagarin pe bd. Dimitrie Cantemir, str. Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt și în continuare pe traseele stabilite.
Rutele de autobuz nr. 18, nr. 33, nr. 44 şi nr. 49 – de pe str. Tighina pe str. Columna, str. Ismail şi în continuare pe traseele stabilite.

Microbuze

Rutele de microbuz nr. 103 şi nr. 120 – de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sînt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

SURSA

Comentarii