26.08.2014 09:58

CRIMELE GRAVE DIN 2011-2012 AU ACELAȘI AUTOR?

Cazul dublului omor de la Durlești din 2011 și cel de la Ialoveni nu sunt unicele din seria presupusă a crimelor cu același autor. Despre aceasta a afirmat avocatul Roman Zodoinov, care spune că societatea nu cunoaște și alte crime grave similare celor de la Durlești și Ialoveni.

Avocatul afirmă că a ajuns la aceste concluzii și presupuneri după ce a studiat mai multe investigații și articole de presă dar și din internet.

Psihologul Yan Feldman admite faptul că în toate crimele amintite ar fi vorba despre unul și același ucigaș, iar acesta are un loc în societate ca un om absolut obișnuit.

Cu referire la acest caz, în presă există opinii anonime ale colaboratorilor MAI, care susțin că dacă dosarul rămânea în custodia organelor de poliție ci nu a PG, șansele de descoperire erau să fie mult mai mari.

Cu referire la cazul dublului omor al tinerilor de la Durlești, anchetatorii au verificat 720 de persoane suspectate, au fost efectuate aproape 700 de percheziţii şi au fost realizate, peste hotarele ţării, expertizele ADN a peste 100 de probe biologice.
Totuși, pe lângă puținele crime care au fost descoperite, sunt multe dintre cele care nu au finalitate. Singurul argument al organelor de forta este: „Se lucrează!”. Printre cele mai mediatizate cazuri a fost asasinarea omului de afaceri Igor Basarab. Nicio persoană condamnată și în cazul lui Igor Țurcanu. Fostul președinte al Federației de Tenis a decedat în iunie 2011, în urma unei explozii. După aproape patru ani de la producerea dublului omor de la Ialoveni, polițiștii nu au arestat pe nimeni în acest caz.

Comentarii