27.10.2014 09:47

E REAL! ACEASTĂ CASĂ COSTĂ DOAR 200 DE EURO

Michael Buck, un fost profesor britanic de artă a reuşit imposibilul. Bărbatul, actualmente fermier englez de 59 de ani, şi-a ridicat o casă al cărei preţ nu a depăşit 200 de euro.

Pentru construcţia locuinţei s-au folosit materiale naturale, precum lutul, dar şi resturi găsite în groapa de gunoi. Scopul britanicului a fost acela de a demonstra că poţi avea propria locuinţa, fără costuri imense de timp şi bani.

Pereţii casei sunt realizaţi din chirpici, un amestec de var şi răşină de plante, geamurile provin de la parbrizele unor vechi camioane dezmembrate, iar podeaua este adusă de pe un vas de transport.

În semn de recunoştinţă, bărbatul a scris pe unul dintre pereţi numele tuturor celor care l-au ajutat în realizarea acestei construcţii, inclusiv numele a 3 vaci care i-au “furnizat” materie primă!

Micuţa construcţie are formă unei ciuperci, dispune de apă curentă datorită unui izvor care se găseşte în apropiere, însă este momentan lipsită de electricitate.

Primul locatar este un bărbat care lucrează la o fermă din apropiere şi care conform convenţiei cu proprietarul casei îşi plăteşte chiria în lapte.

sursa: magazinuldecase.ro

Comentarii